top of page

Hard aan het werk in Capelle a/d IJssel, waar wij iedere donderdag van 08.00u tot 16.30u te vinden zijn.

AdobeStock_136837718.png

ONZE TOEKOMSTVISIE

Wij streven ernaar om onze klanten, in regio Rotterdam en omgeving te blijven verblijden met een voortreffelijk stukje kaas.
 
Al 40 jaar zijn wij dagelijks bezig om zo de juiste service te verlenen door middel van persoonlijke verkoop via onze 9 markten.
 
Omdat er veel vraag is naar onze kazen en
niet iedereen altijd tijd heeft om een van onze marktkramen te bezoeken hebben wij nu ook onze eigen webshop gerealiseerd.
 
Het volledige aanbod aan kazen en delicatessen is nu online verkrijgbaar waardoor jij als kaasliefhebber niet alleen bestaande maar ook nieuwe soorten kaas kunt uitproberen.

Kraam van dijk op de kaasmarkt in Capelle

WIE WIJ ZIJN

Logo van Dijk kaashandel Rotterdam

Wij zijn een eigenwijs familiebedrijf en sinds 1982 actief en creatief met kaas. U kunt ons dagelijks vinden op een van onze 9 weekmarkten, waar wij door weer en wind altijd te vinden zijn. Ons uiteenlopend assortiment bestaat uit zuivelproducten: “boter, kaas & eieren”.
 

Hoe het ooit begon? In 1982 startte Jacques van Dijk een eigen kaasonderneming op de markt. Hij was een geboren kaasverkoper en bouwde in vrij korte tijd een aardig klantenbestand op.
 

Vandaag de dag is ons bedrijf van vader op dochter Jannie overgegaan, waarin Elza (weduwe van Jacques) nog dagelijks actief is met de kaas. Elza; modiste in hart en nieren heeft na kort wikken en wegen besloten om de zaak van haar man voort te zetten en het atelier op te geven om zo met de kinderen en werknemers binnen het kaasbedrijf ons gezamenlijke doel te bereiken. We streven met z’n allen naar diversiteit en helpen elkaar om zo ons doel te bereiken.
 

Wij staan bekend om onze Stolwijkse boerenkaas. Al onze boerenkaas is afkomstig uit Stolwijk en omstreken.
 

Wij geloven dat kaas als oer-Hollands product voor iedereen betaalbaar dient te zijn. Wij bieden dan ook de lekkerste kazen voor een gunstige prijs aan waarbij de prijs-kwaliteitverhouding doorslaggevend is.
 

Kaasteam van Dijk kaashandel

Jannie in het midden samen met Niels en Wibren

bottom of page