top of page
  • Hoelang is mijn pakket onderweg?
    De piekperiode is aangebroken. Helaas betekend dit ook dat onze kaaspakketten veel langer onderweg zijn dan gebruikelijk. Wij kunnen hierdoor onze gekoelde producten op dit moment niet meer garanderen. Doorgaans kan er met u kaas niks gebeuren, zolang een kaas gevacumeerd verpakt is, is deze ruim 2 maanden houdbaar. Geopend is u kaas +/- 2 weken houdbaar. ADVIES maandag en dinsdag zijn op dit moment de drukste dagen voor PostNL. Bestellingen welke wij op woensdag, donderdag of vrijdag bij PostNL aanleveren, worden doorgaans wel de volgende dag nog afgeleverd.
  • Hebben jullie ook een fysieke winkel?
    Wij verkopen onze mooie producten via een van de vele markten. Daar wachten wij op u met een enthousiaste team en kunnen wij u alles vertellen over de lekkere kazen. Ga voor een overzicht naar 'vind ons'. Wij zijn daarnaast druk bezig met het uitbouwen van een webshop zodat u uw huis niet meer uit hoeft. Tevens staat Marry elke woensdag voor jullie klaar op onze fysieke locatie in Krimpen aan den IJssel, Van der Giessenweg 6H van 8:30 t/m 16:00 uur.
  • Ik heb een klacht, wat nu?"
    Wij waarderen al onze klanten. Bent u tevreden, zeg het anderen, heeft u klachten, zeg het ons Online - stuur ons een foto, met aankoopbewijs en beschrijving van de klacht naar bestellingen@vandijkkaashandel.nl Offline - neem het stuk kaas mee naar de markt, dan kunnen wij er naar kijken.
bottom of page